1 – Introduktion

Välkommen till denna kurs i grundläggande kylteknik. Målet med denna kurs är att du ska få en bra kännedom om hur en kylteknisk process fungerar och hur den går att använda i olika typer av maskiner. Både för att värma utrymmen och kyla ner utrymmen.

Vi kommer gå igenom processens olika stadier och vi ska lära oss om de olika komponenter som måste finnas med för att processen ska fungera som tänkt.

Kursen innehåller även en hel del termodynamik och fysik för att få en bred kunskap om vad som händer i själva kylprocessen. Vi kommer att prata om olika köldmediers specifika egenskaper och vad dem kan användas till.

Glöm inte bort att kika vilket material som vi rekommenderar att du använder under kursen för att den ska bli så givande som möjligt. Det är väldigt viktigt att föröka anteckna lite under kursens gång då många avsnitt avslutas med ett litet kunskapsprov som man måste bli godkänd på för att kunna gå vidare.

Nu kör vi igång!

Penna & Anteckningsblock

Appen Ref Tools (finns att ladda hem både till Apple och Android produkter)

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser.